NUOTTI-valmennus

NUOTTI-valmennus on henkilökohtaista valmennusta nuorelle, jonka toimintakyky on olennaisesti heikentynyt. Sen tavoitteena on, että nuoren käsitys omista vahvuuksista ja voimavaroista vahvistuu ja hän kartuttaa elämänhallintaan ja työelämävalmiuksiin liittyviä taitojaan. NUOTTI-valmennuksen aikana nuori ottaa askeleita kohti opiskelu- ja työelämää.

Valmennuksessa nuori työskentelee henkilökohtaisen NUOTTI-valmentajan kanssa.

NUOTTI-valmennukseen voi hakeutua ilman todettua sairautta, eikä lääketieteellistä selvitystä terveydentilasta tarvita.

Voit hakea NUOTTI-valmennusta, jos olet 16–29-vuotias ja tarvitset tukea jokapäiväisen elämän erilaisiin haasteisiin ja tulevaisuuden suunnitelmien laatimiseen. Tilanteesi voi olla esimerkiksi jokin seuraavista:

• et ole vielä löytänyt sopivaa opiskelualaa tai työpaikkaa

• opiskelusi on keskeytynyt tai on vaarassa keskeytyä

• tulevaisuuden suunnitelmasi ovat vielä epäselvät, ja tarvitset apua niiden selkiyttämiseen.

Ota yhteyttä Kelan kuntoutusasioiden palvelunumeroon 020 692 205

Tapaamiset toteutetaan sinulle sopivassa paikassa tai ne voidaan toteuttaa osin myös etänä videoyhteydellä. Voimme tavata myös työhuoneellani Kuopion keskustassa.

NUOTTI-valmennuksen aikana tapamme 20 kertaa viiden kuukauden aikana. Käynnit ovat pääasiassa yksilökäyntejä, mutta joissain tapaamisissa voi olla mukana myös lähi-ihmisiäsi. Tapaamiskerran pituus voi vaihdella esimerkiksi 60-120 minuutin välillä riippuen siitä mitä teemme.

Tarjoan NUOTTI-Valmennusta Kuopion ja Siilinjärven alueella.

Valmennuksessa pyrimme yhdessä löytämään keinoja, joilla tuetaan arkeasi ja toimintakykyäsi mahdollisimman matalalla kynnyksellä ja kokonaisvaltaisesti. Valmennuksen tavoitteena on löytää arkeesi sellaisia rakennuspalikoita, jotka tukevat omatoimista arkeasi sekä ammatillista kuntoutumistasi. Olipa kyse sitten opiskelu- tai työpaikan löytymisestä tai muiden asioiden hoitamisesta yhdessä kanssasi.